Vi söker maskinförare & anläggare

Vi söker maskinförare & anläggare

Vi söker maskinförare & anläggare

Maskinförare och anläggare

Vi söker dig som vill jobba i ett expansivt entreprenadföretag och vill utvecklas med oss. Du är resultat och samarbetsinriktad, driven och har erfarenhet av att jobba i entreprenadprojekt inom fiber/el/anläggning.

För att vara aktuell för tjänsten så måste du ha B-körkort samt tidigare erfarenhet av entreprenadarbete. Det är meriterande om du även har B/B96-körkort. Vi ser gärna att du är ESA14-utbildad och KJ41 samt möjligen även har andra utbildningar som kan vara till nytta för oss och dig. Vi ser gärna att du vill utvecklas med oss och vi har många i vår personalstyrka som klättrat i utvecklingsstegen på företaget.

Som person är du ansvarsfull och pålitlig. Du är en lagspelare och tar gemensamt ansvar för dina kollegor i ditt arbetslag. Din arbetsplats kan variera och vi ställer krav på att du har en god förmåga att kommunicera och representera vårt företag samt följa våra värderingar med kunden i centrum.

Vi söker maskinförare som har:
• Förarbevis för grävmaskin och lastare
• God kunskap och dokumenterad erfarenhet inom entreprenadarbete
• Innehar giltiga bevis för ESA 14 och KJ41
• Minst B-körkort, meriterande är om du har en BE/B96-behörighet
• Stort kundfokus, är affärsmässig och drivs av att skapa goda relationer

Vi söker anläggare som har:
• God erfarenhet som anläggare i entreprenadbranschen
• Minst B-körkort, gärna BE/B96
• Stort kundfokus, är social och drivs av att skapa goda relationer

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Omfattning: 100 % Tillträde: Enligt överenskommelse

Mini Entreprenad AB är ett företag som bygger framtiden med fokus på byggnation av fiber- och elnät samt inom infrastruktur. Med hjärtat på rätt plats och våra kunder i centrum i allt vi gör under mottot.

”Vi ställer alltid upp för våra kunder och partners samt ser möjligheter i alla situationer”

Vår gedigna erfarenhet och våra högt ställda krav på kvalité och miljö gör oss till en bra partner för våra kunders framtid. Vi har interna resurser inom projektledning, nätdesign, inmätning och utförande för utbyggnad av fiber- och elnät samt inom infrastruktur. Mer information hittar du på www.miniab.se

Passar du, som person, in på ovanstående profil är du välkommen att söka! Kom ihåg att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna befattning.

Vi annonserar alltid via sociala medier och vi hanterar den här rekryteringen med egna resurser. Vi undanber oss kontakt av rekryteringsföretag!

Väl mött!
Mikael Johansson – HR/HSEQ Skicka ansökning till: mikael@miniab.se

Mikael Johansson

Kommentera